Meyok Müdürler Kurulu Toplantısı 2023/2

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü 2023 yılı Müdürler Kurulu Toplantısının ikincisi 12.12.2023 Salı günü saat 10:00’da Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ayhan KAHRAMAN’ın başkanlığında Rektörlük Senato toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda merkez ve ilçelerde bulunan Meslek Yüksekokullarımızın Bölüm/Program açma talepleri üzerine görüşmeler yapıldı.

Toplantının akabinde yine Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ayhan KAHRAMAN’ın başkanlığında Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sülbüye UMURHAN, Bilgi İşlem Daire Başkanı Hasan KOCABAY, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hasan Hüseyin ÖZTÜRK ve tüm Meslek Yüksekokulları Müdürlerinin katılımlarıyla İşletmede Mesleki Eğitim (İME) Rektörlük Koordinatörlüğü Toplantısı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemiz ön lisans programlarında işletmede mesleki eğitim faaliyetlerinin planlanması ve uygulanmasının koordine edilmesi üzerine görüşmeler yapıldı.

Daha sonra Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ayhan KAHRAMAN’ın iyi dilek ve temennileri ile toplantı sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, Çarşamba